Snelle leveringen
Uw verse kipproducten snel geleverd
Wij leveren maximaal dagvers. ’s Ochtends starten wij met het slachten van de kippen. Na een snelkoeling waarbij we de temperatuur terugbrengen tot 4°C, versnijden we het verse vlees meteen tot deelstukken of maken we onze uitgebeende producten. Vervolgens vertrekt uw bestelling voor transport.
Voor onze vaste klanten
Voor onze vaste klanten maken wij, afhankelijk van hun bestelhistoriek, vooraf een inschatting van hun dagelijkse of wekelijkse bestelling. We zorgen er al proactief voor dat deze bestelling tijdig klaarstaat. Nog tot 12 uur zijn beperkte afwijkingen mogelijk.
Meteen versnijden
Om vers te leveren, houden wij onze stocks bijzonder klein. Vrijwel meteen na het slachten verwerken onze medewerkers uw bestelling in onze snijzaal.
Op koel- en vriestransport
Na het verpakken vertrekt uw bestelling op koel- en/of vriestransport, waarna u deze verder kan verwerken of verdelen.
Interesse in onze mogelijkheden voor just-in-time leveringen? Contacteer ons voor een vrijblijvende rondleiding in onze slachterij.